Home » » MONATA Jambu Alas (Vivi & Sodiq)

MONATA Jambu Alas (Vivi & Sodiq)


Lagu Mp3 Dangdut Koplo ini dapat anda Download secara Gratis pada link dibawah ini

DOWNLOAD MONATA Jambu Alas

Lirik Lagu Jambu Alas

*Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wis duwe bojo nanging aku aku wis kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

** reff:
Jambu alas kulite ijo sing di gagas wis duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo di rebut

Sumpah neng batin yen kulo tidak di kawin
Tekading ati ora bakal luru ganti

Sumpah wis janji arep sehidup semati
seneng lan sedih bareng bareng di lakoni

Jambu alas nduk manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone


Back to* then ** 2x
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar