Home » , » RELAXA Bojoku Nakal (Ana Kristina) 4.2 MB

RELAXA Bojoku Nakal (Ana Kristina) 4.2 MB

Lagu Mp3 Dangdut Koplo ini dapat anda Download secara Gratis pada link dibawah ini

Download RELAXA Bojoku Nakal (For PC)

Download RELAXA Bojoku Nakal (For Mobile)

Lirik Lagu Bojoku Nakal (Cak Dikin)

Bojoku nakal saiki
Ra tau muleh ning omah
Gawene mabuk mabukan
Ora mikirake pegawean

Aku nggak kuat
Aku nggak tahan
Penak pilih urip dewean

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Anak bojo ra dipikiri
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Tak jaluk..mikiro…
Karo a…nak ndiko
Elingo…tobato…
Ojo mung gawe dosa

*Belilah kaset dan CD yang asli, dukung terus industri musik Indonesia khususnya lagu Dangdut Koplo
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar