Home » , » MONATA Ngobong Ati (Putri Amelia) 4.4MB

MONATA Ngobong Ati (Putri Amelia) 4.4MB

Lagu Mp3 Dangdut Koplo ini dapat anda Download secara Gratis pada link dibawah ini

DOWNLOAD MONATA Ngobong Ati

Lirik Lagu Ngobong Ati (Wandra)

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu




Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati
Ho ho

*Belilah kaset dan CD yang asli, dukung terus industri musik Indonesia khususnya lagu Dangdut Koplo
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar