Home » , » PANTURA Ngamen 2 (Norma Silvia) 5.4MB

PANTURA Ngamen 2 (Norma Silvia) 5.4MB


Lagu Mp3 Dangdut Koplo ini dapat anda Download secara Gratis pada link dibawah ini

DOWNLOAD PANTURA Ngamen 2 

Lirik Lagu Ngamen 2 (Eny Sagita)

Mak iki anakmu prawan
Wiwit mbiyen ono ing perantauan
Iling ngiwangi neng kantin sekolahan
Telong sasi mak aku urung bayaran
Mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran

Koyok ngene rasane wong ora duwe
Duwe pisan di ece karo kancane

Iling-iling manungso bakale mati
Yen wes mati di kubur sanak family
Di pendem jero di apit bumi

Ono kubur iku akeh pandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro

Ono setan membo-membo dadi perawan
Benno krasan yen ono kuburan

Neng akhirat ora ono montor liwat
Neng akhirat ora ono sego berkat
Neng akhirat ora ono mejo biliard
Onone godo ne moloikat

Sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne

Mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
Rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
Mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
Seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

Kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

Obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
Ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko


*Belilah kaset dan CD yang asli, dukung terus industri musik Indonesia khususnya lagu Dangdut Koplo
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar