BosDangdut

PENYANYI FAVORIT

ADELLA Wegah Kelangan (Arlida Putri) 5.2 MB


Lagu Mp3 Dangdut Koplo ini dapat anda Download secara Gratis pada link dibawah ini

DOWNLOAD ADELLA Wegah Kelangan 

Lirik Lagu Wegah Kelangan (Danang Danzt)

rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso ning ati
pengenku koe ngerti
sing tak pikir saiki
tulung koe aja salah tompo
ojo mbok pikir aku ngeliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnan
jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane
ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gede roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki koe loro ati
ora tak baleni anggonku lek ngelarani
jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane
mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengen langgeng yo kui karepmu
nanging wong tuaku ora setuju
jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane
njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

*Belilah kaset dan CD yang asli, dukung terus industri musik Indonesia khususnya lagu Dangdut Koplo
File download lagu mp3 kami simpan di penyimpanan google drive dan mediafire. Silahkan klik tautan/tombol download dihalaman google drive/mediafire tersebut. How To Download

0 komentar:

Posting Komentar